Строеж на семантичното ядро

Семантичното ядро представлява библиотека от думи и фрази, най-точно отразяващи вида на Вашата дейност или стоките и услугите, предлагани от Вас на пазара. То се създава от най-характерните и разпространени във Вашия пазарен сегмент запитвания на целевата аудитория на Вашия сайт и сайтовете на Вашите конкуренти, което ще Ви позволи да се задържите на лидерски позиции в резултатите от търсенето, генерирано от търсещите системи, на запитванията от потенциални клиенти за Вашите стоки/услуги.

Създаването на семантично ядро ще позволи точно определяне на най-популярните запитвания на посетителите, използвани от тях за търсене на информация за стоки/услуги, предлагани от Вас на пазара.

Едновременно с това семантичното ядро ще позволи ефективното оптимизиране на Вашия сайт и правилното управление на приоритетите на разделите и страниците, най-точно отразяващи дейността на компанията на пазара на стоки/услуги в интересуващия ни бизнес сегмент, с цел извеждане на Вашия сайт на началните позиции в резултатите от запитвания към търсещите машини.