Консултации

В SEOM имаме огромен практически опит в оптимизацията и цялостната популяризация на сайтове в интернет. За да можете да се възползвате от нашият опит, ние провеждаме :

1. Индивидуална SEO консултация

Индивидуалните SEO консултации са подходящи за малки фирми и хора работещи на свободна практика.

Провежда се в 2 форми :
неприсъствена – 50 лева на час. Провежда се по телефон, ICQ, Skype, GTalk
присъствена – от 100 лева на час. Провежда се на място пожелано от заявителя

2. Групово обучение по SEO

Груповите обучения по SEO са подходящи за средни и големи фирми, разполагащи със собствени отдели за маркетинг и реклама, както и за уеб дизайн студиа и рекламни агенции със служители занимаващи се с поддръжка на уеб сайтове.

присъствена – от 100 лева на час. Провежда се на място пожелано от заявителя

3. Абонаментна SEO консултация 10

Абонаментните SEO консултации са подходящи за фирми, разполагащи със собствени служители отговарящи за маркетинг и реклама, рекламни агенции и уеб дизайн компании. Ограничен брой служители на компанията могат да задават произволни въпроси по теми свързани с оптимизация и популяризация на корпоративния сайт.

400 лева на месец за до 10 часа SEO консултации онлайн или по телефон.

4. Абонаментна SEO консултация 30

Абонаментните SEO консултации са подходящи за големи фирми, разполагащи със собствени отдели за маркетинг и реклама, рекламни агенции и компании за уеб дизайн. Неограничен брой служители на компанията могат да задават произволни въпроси по теми свързани с оптимизация и популяризация на мрежи от сайтове.

800 лева на месец за до 30 часа SEO консултации онлайн или по телефон.

SEOM организира още :

фирмени обучения и семинари, SEO конференции и курсове по SEO – за начинаещи и за напреднали.

За въпроси, цени и допълнителна информация, моля свържете се с отдел SEO оптимизация за търсачки на SEOM на телефон 0878-289-289 или чрез тази форма за контакти :