Local Business

Изпитвате ли трудности в ефективното промотирането на вашият бизнес във връзка с неговото местоположение? Съществува нов клас от маркетингови техники за търсещите машини, който е решение на вашите проблеми. Това е така наречената оптимизация за локално търсене в Google local business. Нов тип търсене свързан с намиране на резултати по ключови думи свързани с географски локации и тяхното позициониране в Google maps.

Повече от 30% от хората търсят в интернет резултати свързани с продукти и услуги близки до тяхното местоживеене или месторабота. Google local business е отговор на тези очаквания. Съществуват различни техники и начини, чрез които вашият бизнес може да попадне в Топ резултатите при локално търсене в картите на Google maps и може да бъдете сигурни Ние в SEOM ги владеем отлично!

Ако Вие предлагате стоки и услуги насочени към потребители в дадено населено място, оптимизацията за локално търсене, чрез визуализация на вашият бизнес в Google maps и подходящото му позициониране в Топ резултатите на Google local business е идеално решение за вас. Тя позволява вашите потребители да видят съществуването на бизнеса ви на картата и в топ резултатите, като по този начин могат да получат лесно ключова информация за вас (като адрес, телефон, работно време, цени и т.н.) преди да са ви посетили.

Оптимизацията за локално търсене в Google, която предлага Google local business е революция в локалния интернет маркетинг и е идеалната платформа, чрез която вашия бизнес може да се таргетира към мотивирани купувачи готови да изхарчат при него своите пари. Ако сте заинтересувани от възможностите, които предлагаме, свържете се с екипа на SEOM за да дискутираме и изясним дали оптимизацията за локално търсене в Google, чрез позиционирането ви в Google local business е подходяща за вас, както и за да обсъдим различните ни маркетингови планове свързани с това.

За въпроси, цени и допълнителна информация, моля свържете се с отдел SEO оптимизация за търсачки на SEOM на телефон 0878-289-289 или чрез тази форма за контакти :