SEOM

СЕОМ ООД

  • Home
  • /СЕОМ ООД

SEOM (СЕОМ ООД) е лидерът в сферата на оптимизация за търсачки (Search Engine Optimization, SEO) и маркетинг за търсещите машини (Search Engine Marketing, SEM). Ние имаме огромен опит и отлични резултати, постигнати при оптимизация и популяризация на сайтове в търсещите машини за удивително голям брой наши клиенти.

This slideshow requires JavaScript.

Ние сме практици! Основаваме ежедневната си дейност върху създаване на „привилегировани условия” за присъствие в интернет на нашите клиенти въз основа на многогодишните ни проучвания. Ние не лъжем търсачките — напротив, работим съвместно тях, за да съответства Вашият сайт на изискванията на търсещите машини.

В SEOM имаме всички възможности за постигане на оптимални резултати, защото работим с над 20 сътрудници в цяла Източна Европа и постоянно инвестираме реални пари за изследване поведението и алгоритмите на машините за търсене.

Оптимизация за Google и други търсачки

SEO или оптимизацията за търсачки е най-ефективният маркетингов инструмент за популяризиране на сайт и увеличаване на продажбите онлайн. В SEOM спазваме всички етични норми и съвременни изисквания за оптимизиране и популяризиране на уеб сайтове. Нашата цел е да осигурим качествен таргетиран трафик на вашия сайт, посредством постигане на високи позиции при органично търсене с най-популярните търсачки в света – Google, Bing и Yandex. Нашият екип от специалисти полага денонощни грижи за оптимизирането на вашия уеб сайт, като непрекъснато подобрява онлайн репутацията на вашата фирма или търговска марка.

Search engine optimization условно се дели на onpage, onsite и offsite оптимизация, a крайната цел винаги е привличането към сайта на по-голям трафик от търсещите машини. Работата по оптимизиране включва множество специфични дейности, простиращи се от коригиране на source кода и структурата на един сайт, през Link building – осигуряване на входящи връзки към важните страници на сайта до провеждане на онлайн PR (Public Relations) дейности за неговото популяризиране. Нещо повече, нашата работа е изцяло насочена към крайния потребител.

Етика

Ефективната оптимизация гарантира, че сайтът ви ще е представен по уникален начин пред Интернет аудиторията и следователно ще представлява ценен ресурс и за търсачките. Погрешно е схващането, че тя служи главно за манипулиране на резултатите в SERP (Search engine result pages).

Истинската оптимизация за търсачки ви гарантира, че сайтът ви ще предоставя на потребителите това, което те очакват от него. Всеки уеб ресурс, който спазва този основен принцип, притежава реални шансове да заеме водещи позиции в органичните резултати при търсене по най-конкурентните ключови думи.

ROI

SEO е мощен Интернет маркетингов инструмент и когато е използван правилно осигурява висока възвращаемост на инвестициите (ROI). Отлично оптимизираният сайт може успешно да доведе до нарастване доходността на вашия бизнес, посредством увеличаване на видимостта му в Интернет пространството.

Ползи от търсачките

  • Търсачките превъзхождат всички останали медии в осигуряването на посетители за сайта. 85% от интернет потребителите, определят търсачките като основен метод за намиране на информация.
  • Трафикът от търсачките е най-ценен, защото осигурява посетители, търсещи активно даден продукт, услуга, информация или решение на проблем.
  • Търсачките работят постоянно, 24 часа на ден, седем дни в седмицата.

Защо са необходими оптимизацията и маркетинга за търсачки ?

  • 86% от потребителите, решили да закупят даден продукт или услуга търсят повече информация в интернет
  • 93% от потребителите разглеждат само първите две страници с резултати от търсенето. Повечето хора предпочитат да използват друго търсене или друга търсачка вместо да продължат да разглеждат сайтовете след първите 10 резултата. Как ще успее вашия бизнес, ако вас ви няма там?
  • 33% от потребителите смятат, че фирмите в началото на резултатите са основната марка в търсената ниша. Маркетингът за търсачки увеличава присъствието ви в Интернет и прави вашата марка популярна.

Разгледайте цените на нашите услуги и се свържете с нас на телефон 0700 30089.

SEO услуги

Основните усилия на екипа на SEOM са насочени към оптимизацията за търсачки и всеки наш клиент е изпитал позитивите и качеството на тази услуга. Ние силно вярваме в етичните норми и се придържаме към всички утвърдени правила при тяхното прилагане върху сайта с който работим.

Всички техники, които експертите ни използват, са изцяло в съответствие с Google Webmaster Guidelines и не представляват никаква заплаха за вашия сайт. Нашите услуги могат единствено да подсилят вашата фирмена репутация (ORM) и позиции на сайтовете ви в най-популярните търсещи машини.

Потърсете ни, ако Вашата компания има нужда от фирмени обучения и консултации. SEOM организира и ежемесечни SEO курсове за начинаещи, напреднали и експерти.

Ние даваме най-добрите резултати в SEO бранша и сме уверени, че ще се обърнете именно към нас.