SEO Training 2010 SEOMoz

SEO Training 2010 една презентация на Rand Fishkin SEOmoz.

Можете да видите Rand Fishkin на живо и да присъствате на неговия Мастър Клас SEO и социални медии за напреднали на WebIt. Регистрирайте се СЕГА

SEO и социални медии за напреднали

Мастър Клас

Един от основните фактори за успеха в онлайн икономиката е оптимизирането на уеб сайта и мястото му в списъците на търсещите машини. Ранд Фишкин е един от най-видните световни експерти в областта на оптимизирането за търсещи машини (SEO) и в рамките на водения от него Мастър Клас ще сподели доказаните принципи и последните тенденции в планирането и въвеждането на цялостна SEO стратегия. Ранд ще обясни нагледно основните моменти в SEO, както и ще развенчае много широко разпространени погрешни схващания.

На SEO и социални медии за напреднали – Мастър Клас, вие ще научите:

какви са целите на потребителя при търсене;
как да определим намерението на търсещия: предисвикателство както за маркетинг специалистите, така и за самите търсещи машини;
как търсят хората;
как търсещите машини тласкат напред търговията в Интернет;
как потребителите сканират резултатите от търсенето;
и най-вече, ще чуете специални техники и чудесни идеи, които ще може веднага да приложите във вашия бизнес.

Мастър Клас “SEO за напреднали” е за всички, които възнамеряват да започнат свой онлайн бизнес или вече имат такъв и искат да го разширят. Той е подходящ за опитни SEO и е-маркетинг специалисти, които искат да задълбочат познанията си.

Ранд Фишкин

Ранд Фишкин е Съосновател и Главен Изпълнителен Директор на компанията SEOmoz, световен лидер в областта на оптимизацията на търсещи машини. Той е и Съавтор на бестселъра “Тhe Art of SEO” и през 2009 е обявен за един от 30-те най-успешни млади предприемачи в техническата област в класацията на авторитетното списание BusinessWeek. Множество медии като NY Times, Newsweek и Seattle Times са публикували материали за работата на Ранд, който, освен всичко останало, е и чест главен лектор на различни международни конференции. Ранд е особено запален по блога на SEOmoz, където споделя опита си с десетки хиляди професионалисти от цял свят. Малкото си свободно време той посвещава на прекрасната си съпругата Жералдин.

Коментари