[imageeffect type="shadowreflection" align="alignleft" width="150" height="150" alt="Последни билети за SEO конференция 2013" link="" lightbox="yes" url="http://blog.superhosting.bg/wp-content/uploads/2013/01/seo-conference-2013.png" ]

Последни билети за SEO конференция 2013

От днес до 13 февруари имате последен шанс да бъдете участник на SEO конференция 2013 при това БЕЗПЛАТНО. Чудото се случи благодарение на нашият генерален спонсор СуперХостинг и решението им да предоставят своите билети на клиентите на фирмата.

Как да сечелите безплатен билет за SEO конференция 2013 ?

Супер Хостинг Подробно за играта в блога им :

Поради огромния интерес към конференцията, билетите се изкупиха само в рамките на няколко дни още през декември… С нашия приятел и партньор Огнян Младенов успяхме със “зъби и нокти” да запазим 22 билета, с които да изненадаме нашите клиенти, голяма част от които имат интерес и се занимават активно със SEO. А ето и как можете да спечелите своя пропуск…

Всички желаещи е необходимо до обяд на фаталния 13-ти февруари 2013 г. (сряда) да оставите коментар под тази публикация с отговор на въпроса:

След последните update-и на Google, как се грижите вашите сайтове да излизат сред най-качествените резултати при търсене?

За да можем да предоставим пропуските на запалените SEO ентусиасти и специалисти от нашите клиенти, във формата за коментари е необходимо да посочите имената си и имейл адрес, с който е асоцииран клиентския ви профил в сайта на СуперХостинг.БГ. Така ще можем безпроблемно да се свържем с вас, за да ви уведомим за спечелената награда!

Благодарим предварително и на всички останали, които също ще споделят мнението си за качествените резултати при търсене като коментар в тази публикация! За да бъде максимално честна и безпристрастна играта, в томболата, от която ще изтеглим печелившите 22-ма на 13-ти февруари, ще бъдат включени и одобрени само коментарите на наши клиенти, които изразяват техните уникални отговори.

Успех, приятели! Нямаме търпение да разберем какво мислите и правите вие, за да създавате качествено съдържание и сайтовете ви да излизат сред най-качествените резултати при търсене! … и нека вашите коментари започнат сега!

Успех на всички !

One thought on “Последни билети за SEO конференция 2013

 1. И късметлиите с безплатен пропуск за SEO конференцията са :

  Ангел Бабарев
  Ангел Василев
  Александър Петков
  Асен Велев
  Благовест Пармаков АстроДата
  Борис Лимонов
  Венцислав Димитров
  Георги Талов
  Валентин Стоянов
  Деляна Антонова
  Десислав Кузманов
  Димитър Мотикарски
  Едуард Куюмджиян
  Иван Марков
  Йордан Манчев
  Марио Гълъбов
  Милена Радева
  Момчил Петрушков
  Николай Кръстев
  Нина Трънкова
  Стефка Тенева
  Тони Велков

Коментари