[imageeffect type="shadowreflection" align="alignleft" width="150" height="150" alt="Интервю с Николай Яровой (ControlStyle)" link="" lightbox="yes" url="http://seoconference.net/wp-content/uploads/2013/01/yazzle-e1357971614764.jpg" ]

Интервю с Николай Яровой (ControlStyle)

Николай ЯровойИнтервю с Николай Яровой от ControlStyle за SEO конференция 2013

1. Кога и как започна да се занимаваш със SEO ?

От SEO се заинтересовах през 2005 година, започвайки да чета форума searchengines.ru. Към онзи момент се занимавах само със създаване на сайтове.

2. Какви са очакванията ти за промените в Google през настоящата година? На кои показатели Google ще държи най-много при определяне на качеството на сайтовете?

Предполагам, че ще бъде продължен курса, заложен от алгоритмите Панда и Пингвин. Мисля, че най-голямо значение трябва да се придаде на качеството на съдържанието.

3. Кои са най-често срещаните грешки от страна на клиентите, които търсят помощ за сайтовете си ?

Липса на търпение, липса на желание за реализация на промените по сайта (в повечето случаи това е нежелание да се харчат парите за напълване на сайта с уникален и полезен контент)

4. За какво ще говориш на SEO конференция 2013?

Искам да разкажа за това как и за какво може да се използва CS Yazzle, включително и в България, и защо за Европа ние създадохме SEOCombine, а не направихме това в отделна версия на CS Yazzle. Също така, бих искал да разкажа за различни трикове със CS Yazzle (неочевидните неща)

Николай Яровой е основател и собственик на руската компаяния ControlStyle, създала SEO софтуера CS Yazzle и CS Sape Master, както и уеб услугите за позициониране SEOBudget.ru и DriveLink.ru

Следвайте Николай Яровой в Google+, Twitter, Linkedin, Facebook.

Коментари