Webit Expo 2010

Webit Expo and Conferences 2010 27-29 октомври 2010, НДК, София

Ако още не сте се регистрирали, само до 15 юли можете да се възползвате от 30% намаление за ранна регистрация.

Повече информация за събитето, привлякло повече от 5000 посетители през 2009.

Ако имате бюджет само за едно събитие или обучение до края на 2010 – изберете Webit! За цената, която до сега сте плащали, за да чуете един или двама лектори, на Webit ще чуете и срещнете цвета на маркетинг, рекламната и дигитална индустрии от целия свят.

През 2010 посетителите на Webit ще научат и ще подобрят уменията си и в използването на:

СОЦИАЛНИ МЕДИИ ЗА МАРКЕТИНГ лично от Вицепрезидент на Facebook и много други лектори

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА от някой от най-награждаваните световни дигитални експерти като директор на Yahoo!, BBC Worldwide, MTV Network и др.

МОБИЛЕН МАРКЕТИНГ и РЕКЛАМА от Ръсел Бъкли Вицепрезидент AdMob (a Google company), Ник Уигин – директор ERICSSON, Ърв Ле Жуан, председател на Мобайл Маркетинг Асоциацията за EMEA и други.

СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ИНТЕРНЕТ – ВИДЕО, ТЕКСТ, АУДИО с цел привличане на аудитория, продажби и успешен маркетинг

ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ от Алекс Маркс – Директор eBay и един от най-знаковите експерти в Европа – Мартин Нюман, работил повече от 25 години в областта на продажби на дребно за брандове като Harrods, Ted Baker, Speedo, Burberry, Intersport и др.

Сред десетките лектори са и Ранд Фишкин, SЕOmoz.org, написал книгата Изкуството на SEO и поставен сред 30те най-влиятелни млади технологични експерти на сп. Business Week, както и Джон Уилямс – дигитален директор, Грей Лондон, носител на над 100 награди, сред които 4 златни и три сребърни лъва от Кан, Creative Circle, Art Directors Club New York и много други. Вижте всички лектори на Webit тук.

Всички присъствали с пълни пакети за достъп до Главна сцена и/или на някой от тематичните конференции, които се провеждат паралелно в рамките на Webit Expo & Conferences 2010, ще получат сертификат за професионално развитие, издаден от e-Academy, който ще съдържа и имената на лекторите, на чиито панели са присъствали.

ВИП зона за контакти
За първи път тази година организаторите от е-Академия са прибавили ВИП Зона за контакти, в която ще можете да се срещнете и установите неформални и бизнес контакти с всички лектори на Webit, професионалисти от индустрията от България и света, както и топ маркетинг и мениджмънт представители на някой от най-големите Български и световни брандове.

Възползвайте се от 30% отстъпка за ранна регистрация до 15 юли!

SEOM e SEO партньор на WebIt за втора поредна година !

Коментари