Регистрация

Регистрация в търсачки директории портали и каталози – Google Yahoo и Bing

SEOM предлага ръчна регистрация на сайт в търсачки, социални мрежи, директории, портали и браншови каталози.

Чрез услугата на SEOM регистрация в търсачки Вие получавате :

  • ръчна регистрация в 150+ български търсачки, директории и портали;
  • ръчна регистрация в 100-те най-популярни чуждестранни търсачки включително Яндекс, Yahoo, Google и Bing;
  • ръчна регистрация в 250+ български, руско и англоезични социални мрежи

Какво представлява услугата регистрация в търсачки?

Най-важното условие за увеличаване посещаемостта на вашия уеб сайт е правилната му и професионална регистрация в машините за търсене. Трите най-големи търсачки Google Yahoo Bing генерират средно 95% от трафика към даден уеб сайт. Регистрацията в Google Bing и Yahoo е от изключителна важност. Регистрацията в в другите големи търсачки е необходима, за да се запълни една пазарна ниша и да осигури на даден уеб сайт оптимална видимост в интернет.

Чрез услугата регистрация в търсачки, ние ще регистрираме вашия уеб сайт в над 500 български и чуждестранни социални мрежи, търсачки, директории, каталози и портали.

Посредством услугата регистрация в търсачки ние осигуряваме оптимално присъствие в интернет и максимална популярност на вашия уеб сайт.

Как се извършва услугата регистрация в търсачки ?

При големите търсачки и директории винаги използваме ръчна регистрация Вашият уеб сайт ще бъде регистриран ръчно във всички български и най-големите световни търсачки, специално подбрани от нас по тяхната популярност и трафика който генерират. Ние извършваме регистрацията по точно определена, доказала се многократно методика, персонално одобрена спрямо изискванията на всяка голяма търсачка или директория.

Нашите специалисти гарантират професионалното и сигурно добавяне на Вашия уеб сайт във всички социални мрежи, директории и търсачки.

Регистрация в директории, каталози и портали

Позицията на вашия уеб сайт се определя правилната регистрация в тематични социални мрежи, каталози и директории. Освен в най-големите директории и каталози ние ще регистрираме Вашия уеб сайт в над 500 специално подбрани и одобрени от нас тематични директории и над 100 общи и специализирани социални мрежи

Общото количество търсачки, портали, директории и каталози, в които ще извършим регистрация на Вашият уеб сайт може да се променя в зависимост от езика, тематиката и приложимата територия на сайта

Регистрацията в търсещи машини и търсачки е трудна , специфична и отнемаща много време задача. Непрофесионалните действия и неразбирането на спецификата на алгоритмите на големите търсачки може да доведат до изхвърляне на Вашия сайт от индекса на машината за търсене. Затова Ви предлагаме професионално извършена услуга за регистрация в търсачки и директории която ще осигури максимална попуярност на вашия уеб сайт.

За повече информация вижте нашите специални предложения
за регистрация в търсачки, социални мрежи, директории, блог директории и rss feed директории.

Регистрация на профил в 123 социални мрежи, блог платформи, микроблог платформи, сайтове за social bookmarks и други социални медии.

Услугата регистрация в социални медии включва още :

  • проверка за brand name
  • настройване на профил с попълване на всички данни , включително уеб сайт
  • добавяне на RSS Feed

Време за изпълнение на услугата : 5 работни дни
Цена на пакет регистрация на профил в 123 социални медии : 300 лева

За въпроси, цени и допълнителна информация, моля свържете се с отдел SEO оптимизация за търсачки на SEOM на телефон 0878-289-289 или чрез тази форма за контакти :