[imageeffect type="shadowreflection" align="alignleft" width="150" height="150" alt="НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА" link="" lightbox="yes" url="https://seom.bg/wp-content/uploads/2012/10/panda-penguin-300x227.png" ]

НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА

Семинар НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА – София, СТЦ Интерпред, 9:00ч. на 20.11.2012г. (карта). Лектори на SEO семинара са Огнян Младенов, Васил Тошков, Лили Грозева, Димитър Димитров и Любомир Любомиров.

SEO остава най-ценният източник на трафик към един уебсайт. Затова и борбата за 1-то място в най-популярните търсачки е огромна. Последните кардинални промени в алгоритмите на Google определиха нови правили за SEO.

Семинар Новите SEO правилаЧуйте новостите и вижте добрите практики от едни от най-добрите SEO специалисти в България.

Кои сайтове пострадаха от Panda и Penguin ъпдейтите на Google?
Как да създаваме качествено съдържание?
Какво е Microdata, Schema.org, Rich Snippets?
Как да оптимизираме сайтове за англоезичен пазар?
Какво е Google+ Local?

Ще научите още:

Как да предпазим новия си сайт от панди и пингвини?
Какви са разликите и особеностите при маркетирането за търсачки за български и US/UK пазар?
Как да направим така че ТВ, радио, outdoor и имейл маркетинга да работят за SEO
За кого е предназначен Google+ Local
Полезни съвети и най-добрите практики

Не пропускайте семинара Новите SEO правила! – регистрирайте се сега!
Отстъпка от 30% с код seom2012

Програма семинара Новите SEO правила :

8:00 – 9:00 – Регистрация

9:00 – 9:10 – Откриване

09:10 – 10:30 – Лекция на Любомир Любомиров
Контент и Оптимизация или как съдържанието влияе на позиционирането – техники за създаване на качествено съдържание.

10:30 – 11:00 – Пауза

11:00 – 12:00 – Лекция на Огнян Младенов (SEOM)
SEO след Panda & Penguin (оптимизирай зоопарка) – Кои сайтове пострадаха, как да се предпазим, как да премахнем получен филтър.

12:00 – 13:00 – Обедна почивка.

13:00 – 14:00 – Лекция на Васил Тошков (Cloxy)
Microdata & SEO – Какво е Microdata, Речникът Schema.org, Rich Snippets – добри практики.

14:00 – 14:30 – Пауза

14:30 – 15:10 – Лекция на Димитър Димитров
Google+ Local – Локалното търсене и защо бизнесът трябва да го използва. Основните елементи.

15:10 – 15:40 – Пауза

15:40 – 16:40 – Лекция на Лили Грозева
Генериране на органичен трафик при англоезични сайтове – основни разлики, стратегии, особености и инструменти. Креативен и ефективен линк билдинг.

16:40 – 17:00
Въпроси и отговори – дискусия

Лектори :

Огнян Младенов е основател и собственик на SEOM.bg, интернет маркетинг агенция предлагаща SEO услуги, фирмени обучения и консултации. Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на големи брандове. Провежда курсове за оптимизация за търсачки към eAcademy. Един от организаторите на SEO конференция в България и чест лектор на много от големите събития на IT бранша в България.

Огнян Младенов: “Кои сайтове пострадаха от Panda и Penguin ъпдейтите на Google? Как да предпазим новия си сайт от панди и пингвини? Как да премахнем филтър получен след Пингвин и Панда ъпдейт.”

Васил Тошков е основател на Cloxy и от 2005-та година се занимава професионално с оптимизация за търсачки. В личния си блог toshkov.com описва своя опит и новости по темата SEO и не само. Съсобственик е на форума за SEO и Интернет маркетинг SearchEngines.BG. Освен с оптимизация за търсачки се занимава и с програмиране. Страстен почитател на уеб езиците, свободния софтуер и отворените стандарти.

Васил Тошков завършва бакалавърска степен по Информатика и магистратура по Софтуерни Технологии към Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Притежава сертификат “Advanced SEO and social media” от eAcademy и Rand Fishkin (SEOmoz). Васил Тошков притежава и сертификат от Google AdWords за “Fundamentals” и “Search Advertising” професионалист.

Васил Тошков: “Технологията Microdata от HTML5 доразвива семантиката в Интернет до най-малкия детайл и поставя основите на бъдещите Rich Snippets и семантичното търсене. Microdata играе важна роля и в интеграцията със социалните мрежи. Тя вече е задължителен елемент за всеки един сайт, който иска да се развива в бъдеще.”

Димитър Димитров Inbound Marketing сертифициран специалист и SEO експерт с над 4 годишен опит, както в органичното търсене, така и в локалното.

В момента Димитър работи за дигитална агенция 411 Маркетинг – подразделение на щатската компания 411 Locals (411locals.com).

Димитър Димитров: “Локалното търсене е жизнено важно за всеки бизнес и затова той трябва да го използва.”

Лили Грозева е консултант по органичен онлайн маркетинг от 2005г. изцяло за корпоративни клиенти. Работата й включва изготвяне и управление на цялостни стратегии за генериране на безплатен трафик чрез оптимизация, активности в социални сайтове, генериране на съдържание и др. Предишният й опит включва SEO мениджър в The Taxback Group и (The Mags). В момента работи на свободна практика.

Лили Грозева е лектор по оптимизация на уебсайтове и социални мрежи в СУ “Климент Охридски”. Автор на SEO рубрика в списание .net

Лили Грозева: “Основни разлики, особености и инструменти при инбаунд маркетинг за англоезичен пазар. Стратегии за съдържание, линк билдинг и обвързване на класическия дигитален маркетинг на бранда със SEO.”

Любомир Любомиров има над 10 години опит в рекламното писане като копирайтър и колумнист и Блогър. Съосновател и копирайтър в “Rocket Studio“.

Реализирани кампании за Subway, Община Варна, Поликолор – Оргахим Груп, „Златни Пясъци“ , TUI и др. В сферата на SEO копирайта се изграждат контент за сайтове, поддържат се новинарски и блог платформи, както и профили на бранда в социалните мрежи.

Любомир споделя, че в последно време обаче все по-често се появява нуждата и от re:write – пренаписване на съществуващи текстове. Тъй като ролята на съдържанието за оптимизацията е водеща, копирайтът започва да бъде търсен от бизнеса.

Любомир Любомиров: “Колкото и да разчитаме на фактори като линкове, дизайн или user-friendly навигация, в основата на позиционирането на сайта е качественият контент. Създаването на съдържанието трябва да ориентирано към посетителите на страниците, те са единственият критерий за успеха на онлайн поведението на един бранд. Пишете за хората!“

Отстъпка от 30% с код seom2012
Регистрирайте се за семинара НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА още СЕГА. Местата са ограничени !

AllConferences


Семинар НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА – София, СТЦ Интерпред, 9:00ч. на 20.11.2012г. Лектори на SEO семинара са Огнян Младенов, Васил Тошков, Лили Грозева, Димитър Димитров и Любомир Любомиров.
Дата :

Място :
INTERPRED- WORLD TRADE CENTER SOFIA, JSC
бул. Драган Цанков 36, София, България
Категория: Семинар

Цена за регистрация 133.00 лева до 190.00 лева

25 регистрации на тази цена

Interactive Seminars
. Всички оферти Ранна регистрация 95 Крайна цена 190

2 thoughts on “НОВИТЕ SEO ПРАВИЛА

Коментари